top of page

Dallas 22/11/1963

JFK blijft tot vandaag de meest inspirerende en visionaire president van de voorbije eeuw. Hij was zijn tijd te ver vooruit, en de progressieve droom werd op 22 november 1963 in Dallas vermoord. Het dossier blijft fascineren, en met mijn kleinzoon Titus staat er al een nieuwe generatie klaar om de draad van het onderzoek op te pakken.

 

Een diepgaande analyse van de concrete feiten in dit immense dossier is een passie. Het laat je, eens gebeten door de microbe, niet meer los.

In 2015 verscheen het tweede boek,  de 'Lee Harvey Oswald Files'. Het boek wordt door de kenners alom geprezen en staat met 5 sterren genoteerd op Amazon. Voor de bekende Kennedy-researcher Vince Palamara was het zelfs het beste Kennedy-boek...ooit, met een nummer één ranking op zijn lijst van 100 must-read Kennedy-boeken 

Cold Case Kennedy verscheen bij de 50e verjaardag van de moord en was meteen een hit. Via Amazon vond het boek ook zijn weg op de grote wereldmarkt. Het boek is alom geprezen als een topper in het genre, meer dan 400 bladzijden, maar leesbaar als een thriller en nog steeds de beste introductie in het dossier van de eeuw.

Een boek schrijven over een complexe moordzaak is een werk van jaren. Lezen, studeren, analyseren, documenteren, selecteren en tenslotte het zwaarste deel: alles samenbrengen in een leesbaar boek.
Het moeilijkste moment is de nacht voor de deadline: het boek loslaten, en aan de wereld van de lezer toever-trouwen.
Als het eindproduct dan in de winkel ligt, is dat toch altijd een "Yes!"-moment. 

bottom of page